Nehmen Sie Snacks mit an Bord

Wir können es für Sie noch einfacher machen. Wie wäre es, wenn Sie Delikatessen mit einer Flasche guten Weins oder einer Limonade an Bord bringen? Steigen Sie ein und genießen Sie! Auch schön: Wenn Sie nach der Kreuzfahrt zum Abendessen in Het Paviljoen bleiben, erhalten Sie 5% Rabatt auf Ihre Rechnung. Machen Sie es sich leicht und reservieren Sie Ihren Tisch, wenn Sie Ihre Kreuzfahrt buchen. Zählen Sie Ihren Gewinn!

recreatie woning aan het water

Gasten over ons

Regine Kohl
Regine Kohl
2023-05-15
Sehr idyllisch gelegene Ferienwohnung. Super Sauber und gepflegte Zimmer. Kostenfreie Parkplätze .
Ellen de vos
Ellen de vos
2023-04-28
Wat een mooie week hebben we mogen beleven. We hebben de 1ste dag in het paviljoen gegeten. In 1 woord FANTASTISCH.. We verbleven in het Tinyhouse .. dat was puur genieten. Alles was tiptop in orde . Ook het ontbijt was zeer lekker! Alles wat je nodig hebt om je dag te starten. De omgeving is er ook heel mooi met dat water en de diertjes die we zagen 😉 We hebben al beslist dat we volgend jaar in de lenteperiode sowieso terug gaan komen ! We kijken er nu al terug naar uit! Bedankt en tot weerziens! Ellen De Vos
lenny van melkebeke
lenny van melkebeke
2023-04-28
Wat een prachtige omgeving en rustig ik was er samen met mijn vriend en een vriendin op vakantie we hebben echt genoten het ontbijt was super vriendelijke mensen wij willen zeker volgend jaar terug komen bedankt voor de fijne vakantie liefs lenny
Lenny Bos
Lenny Bos
2023-04-21
Wij hadden voor een midweek een huis gehuurd. Als je hier voor de rust komt zit je hier fantastisch. Rust en ruimte, zeer vriendelijke mensen, heel mooi en luxe huis, een pluim voor de mensen die het schoon maken het rook heerlijk toen wij binnen kwamen, en het was hartstikke schoon. Een persoonlijk welkomst briefje lag op tafel. We hebben ook gegeten in het restaurant echt een aanrader. We komen zeker nog een x terug
Miriam
Miriam
2023-04-21
Hele leuke tiny huisjes op een kleinschalig park
REISACHTIG Laura
REISACHTIG Laura
2023-03-05
Kleinschalig vakantiepark met verschillende soorten gezellig ingerichte accommodaties. Een zee aan ruimte, plenty activiteiten in de omgeving en op het park. In alle seizoenen is het hier heerlijk relaxen. Ook huisdieren zijn welkom.
Marjan Van Huizen
Marjan Van Huizen
2023-02-12
Heerlijk gegeten. Gezellige en gemoedelijke sfeer. Leuk het verlichte pad als je s'avonds.
Een review achterlaten

Laatste nieuws

Ferienhäusern mit eigenen Whirlpool

Ferienhäusern mit eigenen Whirlpool

Ab Ostern verfügen neun Ferienhäuser über einen eigenen Whirlpool. Eine wunderbare Errungenschaft, denn Sie können jetzt in immer mehr Ferienhäusern…

Lees meer
Herbstmarkt 2023

Herbstmarkt 2023

Sonntag, 29. Oktober 2023, die zweite Auflage der Herbstmesse im Ferienpark de Schreiershoek bei Dokkum! Es wird wieder fantastisch sein….

Lees meer
Übernahme News

Übernahme News

Mit Wirkung vom 1. Mai nächsten Jahres wird The Pavilion übernommen werden. Seit 2014 wurde The Pavilion vom Eigentümer der…

Lees meer
Erkunden Sie die Umgebung

Erkunden Sie die Umgebung

Wir haben die Seite über unser Gebiet neu gestaltet! Über praktische Schaltflächen können Sie die besten Ausflüge finden. Schließlich gibt…

Lees meer