Vakantiehuizen bij Dokkum

Vlakbij Friese stad Dokkum aan het Dokkumer Grootdiep; het duurzame, en knusse park Schreiershoek Recreatie. Een heerlijke plek om tot rust te komen, op steenworp afstand van Dokkum én dichtbij werelderfgoed de Waddenzee, hierdoor is de Schreiershoek de perfecte locatie om beiden te mogen ontdekken.

”Kiest u voor een luxe vakantiehuis, chalet of Tiny House?”

Vrijwel elk vakantiehuis staat aan het water, elk vakantiehuis is voorzien van de juiste installaties, voorzieningen en comfort. Elk vakantiehuis heeft zijn eigen sfeer en karakter. Bekijk welk vakantiehuis bij u het beste past. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Het Park heeft naast de 16 vakantiehuizen het restaurant Het Paviljoen, een boten en sloep verhuur, kano’s, rondvaarten door Dokkum, grote speeltuin en zwemvijver. Van alles te beleven voor elke leeftijd en in handbereik. Eindeloos genieten begint bij Schreiershoek Recreatie, vlakbij Dokkum.

plategrond
  Nieuwe omgeving online!

  Nieuwe omgeving online!

  Jouw omgeving op vakantie Er is hier zoveel te beleven, in het N-O van Fryslan, van Dokkum tot de Wadden, het is avontuur en natuur voor iedereen! Bekijk de omgeving online via onderstaande knop, heb je suggesties zodat bezoekers nog beter kunnen genieten van de omgeving? Laat het ons weten!

  Lees verder
  Vaarroutes Noord Oost Friesland

  Vaarroutes Noord Oost Friesland

  Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt?

  Lees verder
  Cadeaubonnen

  Cadeaubonnen

  Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

  Lees verder

  Volg ons op