Vakantiehuizen bij Dokkum

Vlakbij Friese stad Dokkum aan het Dokkumer Grootdiep; het duurzame, en knusse park Schreiershoek Recreatie. Een heerlijke plek om tot rust te komen, op steenworp afstand van Dokkum én dichtbij werelderfgoed de Waddenzee, hierdoor is de Schreiershoek de perfecte locatie om beiden te mogen ontdekken.

”Kiest u voor een luxe vakantiehuis, chalet of Tiny House?”

Vrijwel elk vakantiehuis staat aan het water, elk vakantiehuis is voorzien van de juiste installaties, voorzieningen en comfort. Elk vakantiehuis heeft zijn eigen sfeer en karakter. Bekijk welk vakantiehuis bij u het beste past. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Het Park heeft naast de 16 vakantiehuizen het restaurant Het Paviljoen, een boten en sloep verhuur, kano’s, rondvaarten door Dokkum, grote speeltuin en zwemvijver. Van alles te beleven voor elke leeftijd en in handbereik. Eindeloos genieten begint bij Schreiershoek Recreatie, vlakbij Dokkum.

plategrond
  Vaarroutes Noord Oost Friesland

  Vaarroutes Noord Oost Friesland

  Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt?

  Lees verder
  Cadeaubonnen

  Cadeaubonnen

  Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

  Lees verder
  Lekker voor aan boord?

  Lekker voor aan boord?

  Het huren van een vaartuig bij de Schreiershoek is zo geregeld en gemakkelijk via mail of telefoon. We kunnen het nog makkelijker voor je maken. Wat dacht je van lekkernijen mee aan boord met een fles goede wijn of frisje? Bij een reservering zorgen wij ervoor dat jouw gereserveerde vaartuig netjes en schoon voor je klaar ligt! Wist je dat? Wanneer je lekker blijft eten in Het Paviljoen na het varen je een leuke korting oplevert van 5% op je rekening? Zelfs…

  Lees verder

  Volg ons op