Wij bezorgen weer!

In deze donkere dagen geen zin in zelf te koken? Heel begrijpelijk, wij koken graag voor jou! Kies je favoriete tas uit het menu, geef het door en wie weet bellen we vandaag bij jou aan! 

Vanaf vrijdag 19 november gaan we voor jou de lekkerste tapas-gerechtjes bezorgen.

We bezorgen van woensdag t/m zondag tussen 17.30 en 21.00 uur. 

Zo simpel werkt het. Bekijk het bezorg-menu, kies je favoriete tas en laat ons weten wat je graag wilt en waar we naartoe mogen. 

Tot vanavond!


*Bezorgkosten vanaf € 2,50

Nieuwe omgeving online!

Nieuwe omgeving online!

Jouw omgeving op vakantie Er is hier zoveel te beleven, in het N-O van Fryslan, van Dokkum tot de Wadden, het is avontuur en natuur voor iedereen! Bekijk de omgeving online via onderstaande knop, heb je suggesties zodat bezoekers nog beter kunnen genieten van de omgeving? Laat het ons weten!

Lees verder
Vaarroutes Noord Oost Friesland

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt?

Lees verder
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

Lees verder

Volg ons op