Wij bezorgen weer!

In deze donkere dagen geen zin in zelf te koken? Heel begrijpelijk, wij koken graag voor jou! Kies je favoriete tas uit het menu, geef het door en wie weet bellen we vandaag bij jou aan! 

Vanaf vrijdag 19 november gaan we voor jou de lekkerste tapas-gerechtjes bezorgen.

We bezorgen van woensdag t/m zondag tussen 17.30 en 21.00 uur. 

Zo simpel werkt het. Bekijk het bezorg-menu, kies je favoriete tas en laat ons weten wat je graag wilt en waar we naartoe mogen. 

Tot vanavond!


*Bezorgkosten vanaf € 2,50

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt?

Lees verder
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

Lees verder
Lekker voor aan boord?

Lekker voor aan boord?

Het huren van een vaartuig bij de Schreiershoek is zo geregeld en gemakkelijk via mail of telefoon. We kunnen het nog makkelijker voor je maken. Wat dacht je van lekkernijen mee aan boord met een fles goede wijn of frisje? Bij een reservering zorgen wij ervoor dat jouw gereserveerde vaartuig netjes en schoon voor je klaar ligt! Wist je dat? Wanneer je lekker blijft eten in Het Paviljoen na het varen je een leuke korting oplevert van 5% op je rekening? Zelfs…

Lees verder

Volg ons op