• Varen is vrijheid..

  • Varen is vrijheid..

  • Varen is vrijheid..

  • Varen is vrijheid..


Schreiershoek Recreatie staat bekend om haar verhuurpunt voor kano’s, boten en sloepen. Al meerdere jaren vertrekken vanaf deze plek een hoop vaartuigen richting Dokkum, maar ook naar het Lauwersmeer, Kollum of Leeuwarden.

Een kano, boot of sloep huren is dan ook een van de meest relaxte activiteiten. Het is nu eenmaal goed sturen, kijken en bovenal, genieten van gezellige drukte, rust en ruimte om je heen.

Vanaf het water is alles anders, en ziet alles er ook anders uit. Kom je bijvoorbeeld Dokkum invaren, dan wordt de eeuwen oude Bonifatius stad als een panoramafoto voor je afgebeeld, alleen dan,; levensecht.

We hebben meerdere mogelijkheden, van een motorboot tot luxe en relaxte sloepen tot aan 1 en 2 persoons kano’s.

Dieselsloep, Motorboot of Kajak? Klik hier!
Elektrische sloep huren? Klik hier!

Duurzaam varen

Wist je dat we sinds een paar jaar elektrische sloepen voor jou in de verhuur hebben? 100% duurzaam. Vaar je hiermee de haven uit, dan ben je goed bezig voor onze planeet! Bekijk deze film!

Wilt u direct een elektrische sloep huren Klik hier!

Lekker voor aan boord?

Het huren van een vaartuig bij de Schreiershoek is zo geregeld en gemakkelijk via mail of telefoon. We kunnen het nog makkelijker voor je maken. Wat dacht je van lekkernijen mee aan boord met een fles goede wijn of frisje?

Bij een reservering zorgen wij ervoor dat jouw gereserveerde vaartuig netjes en schoon voor je klaar ligt!

Wist je dat?

Wanneer je lekker blijft eten in Het Paviljoen na het varen je een leuke korting oplevert van 5% op je rekening? Zelfs gelijk te reserveren bij je boeking van een kano, motorboot of sloep. Wat wil je nog meer..

Reserveren
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagsfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras ·
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagsfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras