• Nacht van de Nacht

  • Nacht van de Nacht


Events

 

Nacht van de Nacht

Wat is nacht van de nacht. En hoe kun je hier bij zijn?


De nacht van de nacht is een jaarlijks evenement georaniseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de nacht van de nacht worden door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker. Honderden gemeenten en bedrijven doven hun lichten. Ook zullen veel reclameborden de lichten uit doen. De nacht van de nacht wordt dit jaar voor de 15e keer georganiseerd. De nacht van de nacht is dit jaar op een zaterdag 26 oktober. Met het doel om zoveel mogelijk lichten te doven en mensen bewust maken van het grote mileu probleem op aarde. Want de natuur is toch veel mooier zonder kunstlicht? 

Wij organiseren dit jaar een tocht op het water op de avond van 26 oktober. Vanaf 22.00 uur varen we vanaf Het Paviljoen op de Schreiershoek richting het donker. 
Uiteraard met een goede schipper, matroos en één olielamp aanboord, die alleen wordt ingezet bij het aanmeren. Voor de liefhebber een drankje om warm te blijven.

Maak er een avondje van met onderstaand arrangement! 

Kom zaterdagavond eindeloos genieten(diner) in Het Paviljoen met aansluitend de tocht van Dokkum door het donker! Totaal voor maar € 29.50 per persoon. Losse ticket voor de vaartocht kost € 6.95 per persoon. We vertrekken zatedag 26 oktober om 22.00 uur en verwachten rond 23.00 uur weer aan te meren! Het wordt een geweldige beleving! Tot zaterdag?

  reserveren
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras ·
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras