fbpx

Herfstfair 2022

Zondag 30 oktober, 10.00-19.00 uur.

Waar nu de bladeren vallen op het vakantiepark, staat het op zondag 30 oktober vol met super leuke kramen en gezelligheid; De eerste editie Herfstfair van de Schreiershoek 2022.

Meer dan 30 lokale bedrijven en winkels komen met hun product naar deze fair. Het wordt enorm gezellig op de Schreiershoek! Kramen en tenten vol met o.a. lekker eten, drinken, kleding en accessoires, bloemen, sieraden, vuurtonnen, live muziek, springkussen, schminken voor de kinderen en nog veel meer!

Gratis toegang!

Kom je als gast/bezoeker dan ben je uiteraard meer dan welkom! Kom je met de auto? Parkeer je wagen dan bij de Bowling, er zal parkeerbegeleiding aanwezig zijn. Zij wijzen jou de juiste plek aan. Kom je lekker op de fiets dan kan je je fiets kwijt op het parkeerterrein van de Schreiershoek.

Lot uit de loterij

Tijdens de Herfstfair kun je kans maken op geweldige prijzen! Zo kun je een nacht in een boomhuis met volledige wellness winnen maar ook talloze mooie prijzen van lokale winkels en bedrijven! Benieuwd naar alle prijzen? Check onze social media! Kom naar de fair en koop je lot uit de loterij!

Reserveer een tafel in Het Paviljoen

Wil je verzekerd zijn van een tafel tijdens de Herfstfair? Reserveer alvast voor lunch, borrel of diner!

Zelf op de fair staan?

Ook dan ben jij met je bedrijf/winkel van harte welkom! Mail gerust dmv op onderstaande button te klikken. Laat ons weten wie je bent en wat je graag wilt verkopen en promoten. We zien je mail graag tegemoet! (aanvragen kunnen tot 10 oktober worden ingediend.)

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media