fbpx

Eten bij Het Paviljoen

Kom eten in Het Paviljoen en krijg het échte vakantiegevoel. ’s Zomers op blote voeten in het zand of loungend op ons terras, en met elkaar tot laat in de avond de zon ziet zakken. Bij koud en donker weer zit je lekker warm binnen, sfeervol bij de kachel. Proost, geniet, eindeloos!

Eerlijk, puur en goed eten.

Kom dineren in Het Paviljoen en geniet van vers en eerlijke gerechten. Alles uit de regio en uit eigen tuin! Kies uit een enkel gerecht tot wel 4 gangen keuze diner. Meer weten? Lees het hier!

Het Paviljoen is 6 dagen per week open, dinsdag gesloten. Alle dagen vanaf 16.00u, zaterdag en zondag vanaf 12.00u.

Vier jouw feest in Het Paviljoen!

Heb jij iets te vieren en zoek je een geweldige plek? Bij Het Paviljoen van de Schreiershoek mag je eindeloos genieten van een volledig verzorgde middag en of avond. Van koffie tot live cooking met eigen chef en rondvaarten door Dokkum, het kan bij ons! Onze gastvrouw Ellen verwelkomt je graag om je erover te vertellen.

Onze prachtige BBQ – Tuin. Open vanaf medio mei 2022.

Wij regelen alles voor je, zodat jij privé met vrienden en familie kan genieten van een heerlijke houtgestookte bbq-avond! 
Je krijgt je eigen privé-plek in onze tuin waar alles voor je klaar ligt, verse producten voor op de bbq, koude biertjes, wijn en frisdranken. Alles op maat, dus altijd naar jouw wens! 


Neem contact op met onze gastvrouw Ellen, zij kan je alles vertellen over onze BBQ-Tuin, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media