fbpx

Lokaal eten bij Het Paviljoen

Kom eten in Het Paviljoen en krijg het échte vakantiegevoel. ’s Zomers op blote voeten in het zand of loungend op ons terras, en met elkaar tot laat in de avond de zon zien zakken. Bij koud en donker weer zit je lekker warm binnen, sfeervol bij de kachel. Proost, geniet, eindeloos!


Eerlijk, puur en goed eten.

Kom dineren in Het Paviljoen en geniet van vers en eerlijke gerechten. Alles lokaal en uit eigen tuin. Meer weten? Lees het hier!

Het Paviljoen is 4 dagen per week open, do t/m zo. Alle dagen vanaf 16.00u, zaterdag om 15.00u en zondag vanaf 12.00u.

Reserveren? Klik op de button rechts onderin je scherm.


Vier jouw feest in Het Paviljoen!

Heb jij iets te vieren en zoek je een geweldige plek? Bij Het Paviljoen van de Schreiershoek mag je eindeloos genieten van een volledig verzorgde middag en of avond. Van koffie tot live cooking met eigen chef en rondvaarten door Dokkum, het kan bij ons! Onze gastvrouw Ellen verwelkomt je graag om je erover te vertellen.


Onze prachtige BBQ-Tuin. Het gehele jaar te boeken.

Ja, wij regelen alles voor je. Zodat jij met vrienden en familie mag genieten van een heerlijk hout-gestookte bbq-avond. Je krijgt een eigen privé-plek in onze tuin waar alles voor je klaar ligt. Verse producten voor op de bbq en koude dranken. Alles op maat = altijd naar jouw wens.

Neem contact op met onze gastvrouw Ellen, zij kan je alles vertellen over onze BBQ-Tuin.

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media