Het Paviljoen is open!

Eindeloos genieten, hapjes & tapas in een modern jasje

Bij Het Paviljoen houden we van lekker en gezond eten en drinken. Daarom doen we altijd onze uiterste best om je eerlijke en heerlijke gerechten te serveren. Jouw gastvrouw of heer zal z’n best doen om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Proef de gehele kaart en geniet eindeloos.

Met ‘eindeloos genieten’, de moderne hapjes&tapas uit Dokkum, kun je voor een leuke prijs eindeloos kleine gerechten van de kaart bestellen. Kleine vlees, vis en vega gerechten staan op de kaart. Zo kun je van alles wat proeven totdat je genoeg hebt genoten van onze vers bereide gerechten.

Doe alvast wat inspiratie op met onze menukaarten. Allergieën? Geen probleem, geef het door en we houden graag rekening met je. Alvast reserveren? Tot snel!

Takeaway Het Paviljoen

In deze donkere dagen geen zin in zelf te koken? Heel begrijpelijk, wij koken graag voor jou! Bekijk welke tapas-tas vol lekkere gerechten het beste bij je past en bestel telefonisch of gemakkelijk en snel via whatsapp door op onderstaande knop te drukken. Je kunt bestellen op de dagen dat Het Paviljoen open is! Thuis eindeloos genieten! 

Menukaarten

Sparerib-avond, vrijdag 3 december

Op vrijdag 3 december mag je weer genieten van de best bereide spareribs van Dokkum en omstreken. Na veel lovende reacties van de vorige keren halen we voor jou wederom de beste ribs met het lekkerste receptuur in huis. Wat mag je verwachten? Een hele rib(1kg), Vlaamse frieten, 3 overheerlijke eigengemaakte sauzen en een frisse koolsalade. En dit kun je op wel drie manieren beleven! 

  1. Reserveer een tafel in Het Paviljoen en geniet onbeperkt van deze malse ribben. (€ 28.50 p.p. onbeperkt)
  2. Laat je spareribs bezorgen bij de voordeur, vers en warm. (€24.50 p.p. voor 1 hele rib, friet, sauzen en salade) 
  3. Haal je eigen spareribs op bij Het Paviljoen, naar eigen wens en tijdstip. (€22.50 p.p. voor 1 hele rib, friet, sauzen en salade)

Verantwoord geslacht. 

De verse ribs komen uit de slagerij van Menno Hoekstra en worden verantwoord en ambachtelijk geslacht in eigen slagerij, de varkens worden op een duurzame manier ingekocht uit eigen regio. Geen massa productie en of import maar gewoon uit eigen provincie. Dan smaken ze pas goed! 

Zien we je vrijdag 3 december? (we bezorgen alleen in Dokkum) 

Kerstdagen, 25 en 26 december 

Met de kerstdagen zijn we 1e en 2e geopend. Onder een deken van kerstsferen in Het Paviljoen serveren we jou de lekkerste en meest verse gerechtjes, gewoon zoals je van ons gewend bent. En speciaal voor deze dagen halen we meer gerechtjes in huis, check het extra kerst gerechten menu.

Hou jij van wijn met kerst? Laat je adviseren als je aanschuift zodat je eindeloos kan genieten met familie en of vrienden. We maken er fantastische avond van! Voor maar € 32.50 p.p. inclusief dessert!


Wacht niet te lang met reserveren, het wordt gezellig in Het Paviljoen. Zien we je snel?  

Afhaal met 1e en 2e kerstdag

Met kerst kun je niet alleen heerlijke eten in Het Paviljoen. Thuis kun je ook overheerlijk genieten van een goed gevulde tapas-tas, vers voor jou bereidt. Waarom zelf alles uit de kast halen als je zo makkelijk thuis eindeloos kan genieten voor maar € 24.50 p.p.! 
Zo werkt het.

Bestellen kan t/m 23 december tot 16.00 uur. Bestel je tapas-tas vol met lekkere gerechten die je alleen thuis nog even moet opwarmen. Elke onderstaande tas is goed voor 1 persoon voor maar €24.50 p.p. en je bent klaar. Je kunt je bestelde tas ophalen op 1e en 2e kerstdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Kies je tas en bestel! 

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt?

Lees verder
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

Lees verder
Lekker voor aan boord?

Lekker voor aan boord?

Het huren van een vaartuig bij de Schreiershoek is zo geregeld en gemakkelijk via mail of telefoon. We kunnen het nog makkelijker voor je maken. Wat dacht je van lekkernijen mee aan boord met een fles goede wijn of frisje? Bij een reservering zorgen wij ervoor dat jouw gereserveerde vaartuig netjes en schoon voor je klaar ligt! Wist je dat? Wanneer je lekker blijft eten in Het Paviljoen na het varen je een leuke korting oplevert van 5% op je rekening? Zelfs…

Lees verder

Volg ons op