fbpx

Huur een toerboot

Vanaf De Schreiershoek heb je het perfecte startpunt voor jouw vaartocht. Als een panoramafoto trekt het landschap aan je voorbij. Van varen word je vanzelf relaxt, omdat je niets anders kunt dan kijken en genieten van wat er om je heen gebeurt.

Onze mogelijkheden op een rijtje:

  • Dichtbij Dokkum
  • Voor jong en oud
  • Tourbootjes maar ook kano’s
  • Bij Het Paviljoen
  • Varen vanaf het vakantiepark

Prijzen boten

 
 *Toerboot (max.5pers.)Kano/Kajak (1/2 pers).
1 uur 8,- / 12,-
2 uren*50,-15,- / 20,-
Dagdeel* (4 uren)75,-27,- / 35,-

Dagdeel verhuur betekent 4 klokuren. Deze kan geboekt worden van 09.00 – 13.00 uur of van 13.30 tot 17.30 uur. Vaar in de ochtend weg of in de middag. Avonds een tafeltje in Het Paviljoen? Weekend verhuur is ook echt een weekend. Je hebt je eigen toerboot of kano ter beschikking vanaf vrijdags 10.00 uur. Je levert de boot volgetankt en schoon weer in op de maandag voor 10.00 uur. Week verhuur is vrijheid. Wist je dat je ook boodschappen kunt doen via het water in Dokkum? Week verhuur kan van maandag op maandag en van vrijdag op vrijdag. Je hebt de motorboot of kano ter beschikking vanaf 10.00 uur, inleveren de week erop voor 10.00 uur. De hele week een eigen boot of kano voor de deur! *Prijzen zijn inclusief brandstof!

Laatste nieuws

Pasen met de kids!

Pasen met de kids!

Op zondag 9 april is het weer zover. Zoals elk jaar organiseren we paaseieren zoeken met de kids, en daar…

Lees meer
Herfstfair groot succes!

Herfstfair groot succes!

Op zondag 30 oktober organiseerde de Schreiershoek hun eerste Herfstfair. Een dag vol kramen van lokale ondernemers, eten&drinken en muziek….

Lees meer
Bestel je kerstdiner-box!

Bestel je kerstdiner-box!

Dit jaar doen we het anders, dit jaar kun je thuis uit eten met de kerstdiner box. Voor maar €…

Lees meer
Onze filosofie.

Onze filosofie.

Eerlijk en vers dineren. Een kleinschalig restaurant op een toplocatie aan het water met eigen moestuin. Het moet een beleving…

Lees meer