• Uw eigen Tiny House

  • Uw eigen Tiny House

Tiny House – Loft

De Tiny House – Loft is een nieuw en duurzame ontwikkeling van Schreiershoek Recreatie. Deze ideale praktische vakantiehuizen worden verkocht als slimme en lage investering. Door de duurzame installaties maken we de Tiny Houses vrijwel energie neutraal. Hierbij zijn de maandelijkse kosten nihil. 

Stelt u  zich eens voor..
U koopt een prachtig Tiny House aan het water, Schreiershoek Recreatie zorgt voor een goed en gezond rendement. Bij een gezonde bezetting van 50-60% op jaarbasis kunt u uw investering binnen 10 jaar terugverdienen. Naast het behalen van de juiste bezettingsgraad zal Schreiershoek Recreatie zorg dragen voor gastheerschap, service en alle financiële zaken. Want daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Uiteraard kunt u ook zelf eens een weekend verblijven in uw eigen Tiny House. En kunt u gebruik maken van alle faciliteiten binnen het park en bovenal, genieten van deze heerlijke plek, vlakbij Dokkum.
Schreiershoek Recreatie is al geruime tijd actief als professionele kleinschalig vakantiepark met veel ervaring. De vraag naar vakantiehuizen is de afgelopen jaren gestegen. Men krijgt steeds meer behoefte aan goede kwaliteit en is luxe en ruimte steeds minder van belang. Met deze ontwikkeling komen we op een nieuwe upcoming markt voor de recreatieve branche. De vrijstaande hotelkamer; Lage overnachtingskosten, hoge kwaliteit en perfect voor een aantal nachten of voor de korte reiziger. 

Raakt u enthousiast of heeft u vragen over dit duurzame project en wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op via onderstaande link. 
Meer info? Klik hier!

‘’Verplaatsbaar’’

Een vakantiehuis kopen is vaak voor altijd op dezelfde plek. Schreiershoek Recreatie wil hierin u als eigenaar meer vrijheid geven. U als eigenaar krijgt de mogelijkheid om uw Tiny House te verplaatsen, al na twee jaar vanaf eerste plaatsing. Heeft u bijvoorbeeld andere doeleinden met een Tiny House van de Schreiershoek of wilt u na een aantal jaar deze praktische vakantiewoning op een andere toplocatie? Ongelooflijk maar waar, het is een mogelijkheid. Benieuwd naar deze opties en wilt u graag meer weten over het verplaatsen van uw eigen Tiny House?

Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras ·
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras