• Eindeloos genieten...

  • Eindeloos genieten...

  • Eindeloos genieten...

  • Eindeloos genieten...

  • Eindeloos genieten...


Thuis Eindeloos Genieten

Thuis kun je nu ook écht eindeloos genieten van een vers gemaakte tapas tas van Het Paviljoen. Gewoon, zoals je van ons gewend bent.

Klik hieronder voor alle keuzes.

Bestellen


Of je nu wilt genieten in de avond zon, een feest met ons wil organiseren voor een verjaardag, jubileum of personeelsfeest. Of heb je misschien trouwplannen? Wij zorgen voor een onvergetelijke middag en avond op deze bijzondere plek.

''eindeloos genieten, hapjes&tapas in een modern jasje''

Bij Het Paviljoen houden we van lekker en gezond eten en drinken. Daarom doen we altijd onze uiterste best om je eerlijke en heerlijke gerechten te serveren. Jouw gastvrouw of heer zal z’n best doen om het jou zo comfortabel mogelijk te maken, laat je verrassen door onze chef met een bijpassend wijnarrangement. Proef de gehele kaart en geniet.
Kaarten


Met 'eindeloos genieten' kun je voor een leuke prijs eindeloos kleine gerechten van de kaart bestellen. Kleine vlees, vis en vega gerechten komen voorbij. Zo kun je van alles wat proeven totdat je genoeg hebt genoten van onze versbereide gerechten. 
Doe alvast wat inspiratie op met onze menukaarten. Allergieën? Geen probleem, geef het door en we houden graag rekening met je. Alvast reserveren? Tot snel

Reserveren? Klik hier!

Groepen

Het Paviljoen ligt op een bijzondere plek, aan het Dokkumer Grootdiep en op steenworp afstand van Dokkum. Ruimte en vrijheid, een perfecte locatie om iets te vieren. Van verjaardagen tot bruiloften en van personeelsfeesten naar zakelijke bijeenkomsten. Uiteraard met rondvaart door de historische stad Dokkum! 
Informatie Reserveren

Openingstijden Het Paviljoen

Het Paviljoen is open voor lunch en diner!

Donderdag t/mZaterdag vanaf 16:30 geopend
Zondag vanaf 12:00 geopend
Klik hier voor onze kaarten, eten en drinken.
Voor het reserveren van een tafel, klik hier.

Van het zomer een elektrische sloep gehuurd bij de Schreiershoek. Bijzondere ervaring want je hoort helemaal niets!

Anoniem

Weekend in een bungalow verblijven aan het water. Lekker eten in Het Paviljoen op het park en een bootje huren, wat wil je nog meer!

Anoniem

Afgelopen voorjaarsvakantie mogen vertoeven in een bungalow aan het water! Huis was mooi schoon, wij komen zeker eens terug!

Anoniem

Een weekend naar Dokkum. Onze voorkeur gaat toch altijd uit naar een vakantiehuis ivm de kinderen. Dit was perfect, we zijn zelfs naar Ameland geweest, ideale plek om naar beide te kunnen gaan.

Anoniem

Een prachtig huis op een prachtige plek. Goede organistatie. Dank!

Anoniem

Alle reviews Plaats een review

eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagsfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras ·
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagsfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras