Reviews


Anoniem

Van het zomer een elektrische sloep gehuurd bij de Schreiershoek. Bijzondere ervaring want je hoort helemaal niets!


Anoniem

Weekend in een bungalow verblijven aan het water. Lekker eten in Het Paviljoen op het park en een bootje huren, wat wil je nog meer!


Anoniem

Afgelopen voorjaarsvakantie mogen vertoeven in een bungalow aan het water! Huis was mooi schoon, wij komen zeker eens terug!


Anoniem

Een weekend naar Dokkum. Onze voorkeur gaat toch altijd uit naar een vakantiehuis ivm de kinderen. Dit was perfect, we zijn zelfs naar Ameland geweest, ideale plek om naar beide te kunnen gaan.


Anoniem

Een prachtig huis op een prachtige plek. Goede organistatie. Dank!


Anoniem

Met het gezin een dagje in Dokkum, in de middag even mee op de rondvaartboot. Kids mochten even sturen van de schipper! Super!


Anoniem

Familiefeest gehad bij Het Paviljoen, met een rondvaart door Dokkum. Mooi weer en lekkere hapjes en drankjes aan boord. Heerlijke middag!


Anoniem

Al jaren wonen we in Dokkum maar nog nooit bekeken vanaf het water! Wat een mooie beleving!


Anoniem

Op een gezellige plaats lekker eten en ondertussen bediend worden door net personeel.<br /> Aan het water in Friesland tapas eten wat wil je nog meer......


Anoniem

Superlekker gegeten weer!<br /> Leuke bediening, in voor een grapje, gezellig.


Anoniem

Hele fijne avond gehad. Alle gerechten waren lekker. Het vlees was ontzettend mals en goed bereid en de patatas bravas waren perfect. Zowel buiten als binnen zat het heerlijk, met uitzicht over de Dokkumer Ee en de weilanden. Echt een aanrader!

eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras ·
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras