Sint en Kerst 2021

Pakjesavond, 5 december

We hebben er allemaal weer zin in, Sinterklaas en daarop volgend de kerstdagen. Op 5 december mogen wij van Sinterklaas een gratis dessert weggeven naar keuze! Reserveer gemakkelijk een tafel en geniet na het diner van een heerlijk huisgemaakt dessert! 

Kerstdagen, 25 en 26 december 

Met de kerstdagen zijn we 1e en 2e geopend. Onder een deken van kerstsferen in Het Paviljoen serveren we jou de lekkerste en meest verse gerechtjes, gewoon zoals je van ons gewend bent. En speciaal voor deze dagen halen we meer gerechtjes in huis, check het extra kerst gerechten menu.

Hou jij van wijn met kerst? Laat je adviseren als je aanschuift zodat je eindeloos kan genieten met familie en of vrienden. We maken er fantastische avond van! Voor maar € 32.50 p.p. inclusief dessert!


Wacht niet te lang met reserveren, het wordt gezellig in Het Paviljoen. Zien we je snel?  

Afhaal met 1e en 2e kerstdag

Met kerst kun je niet alleen heerlijke eten in Het Paviljoen. Thuis kun je ook overheerlijk genieten van een goed gevulde tapas-tas, vers voor jou bereidt. Waarom zelf alles uit de kast halen als je zo makkelijk thuis eindeloos kan genieten voor maar € 24.50 p.p.! 
Zo werkt het.

Bestellen kan t/m 23 december tot 16.00 uur. Bestel je tapas-tas vol met lekkere gerechten die je alleen thuis nog even moet opwarmen. Elke onderstaande tas is goed voor 1 persoon voor maar €24.50 p.p. en je bent klaar. Je kunt je bestelde tas ophalen op 1e en 2e kerstdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Kies je tas en bestel! 

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt?

Lees verder
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

Lees verder
Lekker voor aan boord?

Lekker voor aan boord?

Het huren van een vaartuig bij de Schreiershoek is zo geregeld en gemakkelijk via mail of telefoon. We kunnen het nog makkelijker voor je maken. Wat dacht je van lekkernijen mee aan boord met een fles goede wijn of frisje? Bij een reservering zorgen wij ervoor dat jouw gereserveerde vaartuig netjes en schoon voor je klaar ligt! Wist je dat? Wanneer je lekker blijft eten in Het Paviljoen na het varen je een leuke korting oplevert van 5% op je rekening? Zelfs…

Lees verder

Volg ons op