Sparerib-avond, vrijdag 3 december

Op vrijdag 3 december mag je weer genieten van de best bereide spareribs van Dokkum en omstreken. Na veel lovende reacties van de vorige keren halen we voor jou wederom de beste ribs met het lekkerste receptuur in huis. Wat mag je verwachten? Een hele rib(1kg), Vlaamse frieten, 3 overheerlijke eigengemaakte sauzen en een frisse koolsalade. En dit kun je op wel drie manieren beleven! 

  1. Reserveer een tafel in Het Paviljoen en geniet onbeperkt van deze malse ribben. (€ 28.50 p.p. onbeperkt)
  2. Laat je spareribs bezorgen bij de voordeur, vers en warm. (€24.50 p.p. voor 1 hele rib, friet, sauzen en salade) 
  3. Haal je eigen spareribs op bij Het Paviljoen, naar eigen wens en tijdstip. (€22.50 p.p. voor 1 hele rib, friet, sauzen en salade)

Wil je een tafel reserveren? Neem gerust contact met ons op. Wil je liever lekker thuis tafelen en ben je in Dokkum? Dan is het bezorgen gratis! Heb je zin een frisse neus en haal je liever je eigen spareribs op?
Maak je keuze en klik op de ”reserveer knop”


Verantwoord geslacht. 

De verse ribs komen uit de slagerij van Menno Hoekstra en worden verantwoord en ambachtelijk geslacht in eigen slagerij, de varkens worden op een duurzame manier ingekocht uit eigen regio. Geen massa productie en of import maar gewoon uit eigen provincie. Dan smaken ze pas goed! 

Zien we je vrijdag 3 december? (we bezorgen alleen in Dokkum) 

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt?

Lees verder
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

Lees verder
Lekker voor aan boord?

Lekker voor aan boord?

Het huren van een vaartuig bij de Schreiershoek is zo geregeld en gemakkelijk via mail of telefoon. We kunnen het nog makkelijker voor je maken. Wat dacht je van lekkernijen mee aan boord met een fles goede wijn of frisje? Bij een reservering zorgen wij ervoor dat jouw gereserveerde vaartuig netjes en schoon voor je klaar ligt! Wist je dat? Wanneer je lekker blijft eten in Het Paviljoen na het varen je een leuke korting oplevert van 5% op je rekening? Zelfs…

Lees verder

Volg ons op