• Duurzaam recreëren

Het Park

Op een landelijke en natuurlijk plek, maar toch tegen Dokkum aan wordt een nieuw en volledig duurzaam recreatiepark gebouwd. Het aan het Dokkumer Grootdiep gelegen park – circa 2 hectare groot met recreatiehuizen en circa 4 Tiny Houses blijft het gezellig en kleinschalig. Het beschikt over een eigen receptie en heeft speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. Binnen een straal van nog geen kilometer vindt u een keur aan winkels en supermarkten, maar ook aantrekkelijke horeca.
Het zal u dan ook niet verbazen dat Dokkum het hele jaar door veel bezoekers trekt; een aspect waarvan u als eigenaar van een Tiny House, optimaal profiteert. Zeker wanneer u bedenkt dat Schreiershoek Recreatie de Tiny House verhuurt en het park beheert.

Eenmaal op het park aangekomen en ingecheckt is er niets meer te merken van de gezellige stadsdrukte en regio van Dokkum. Integendeel, de Tiny Houses  aan het water geven een oase van rust. Het vakantiepark heeft een historisch karakter, de Friese landschapsarchitectuur en de Scandinavische style van de huizen, versterken het gevoel dat men echt op vakantie is.

Met de verhuur van boten, sloepen en kano’s kunnen gasten en bezoekers vanaf de Schreiershoek perfect de omgeving verkennen. Om daarna uw vaartuig aan te leggen bij uw eigen Tiny House. Maar aanmeren bij Het Paviljoen kan natuurlijk ook. Het restaurant op het park heeft een heerlijke plek aan het water waar u eerlijk kunt eten en drinken. 

Het park is autoluw en zorgt voor een rustige en duurzame uitstraling. Eenmaal aangekomen en uitgepakt kan de auto geparkeerd worden in eigen parkeervak. 

Welkom bij Schreiershoek Recreatie, genieten op en aan het water.

Meer info? Klik hier!

Visualisatie van uw Tiny House

Tiny House - Loft. Deze uitvoering dankt zijn naam aan de slaapzolder van de Tiny House. 
Het is hierdoor geschikt voor 4 volwassenen. 

Wanneer u in de living staat ervaart u door de prachtige glasgevel die georiënteerd is op het Zuiden, een vrij gevoel. Het is weliswaar een ‘’klein huis’’ maar door de glasgevel voelt het ruimtelijker. Hier bevindt zich ook een relaxte zithoek, sfeervolle duurzame Pelletkachel en een 2-peroons bed. 
S ‘Avonds is het tijd voor een vers kop koffie. Maar een eitje bakken in de ochtend is ook weggelegd voor dit praktische keukenblok. Men kan in de basis alles maken. Het is een vrijstaande hotelkamer met wat extra’s. Meer vrijheid in wat u zou willen doen. 

Achter de keuken bevindt zich de badkamer, via een schuifdeur komen we binnen. Geïnspireerd uit Azië. Hier kom je vaak kleinere huizen tegen die met slimme en praktische oplossingen de ruimtes uiterst benutten. Eenmaal in de badkamer zien we een ruime douche, toilet en fraaie design wastafel. Een plank voor de handdoeken en een duurzame infraroodkachel voor een aangename warmte. 

Even terug naar de living, wanneer men naar boven kijkt ziet u de ‘’slaapzolder’’. Met een handige verschuifbare trap komt u  boven. Slaapt u boven? Dan ontdekt u een geweldig uitzicht over de Friese weilanden. Wanneer men eenmaal boven is kan de trap horizontaal verschoven worden. Zodat deze niet in de wegstaat.

Buiten in de avondzon met een goed glas wijn. Daar is het overdekte terras voor bedoeld. Een schommelbank en een knetterende vuurkorf op het gras.

Welkom bij Schreiershoek Recreatie, eindeloos genieten.. 
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras ·
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras