Give a gift voucher

You can give a voucher as a gift from now on! Have you become enthusiastic about the good food and drink at Het Paviljoen, have you enjoyed a trip in an electric sloop or have you discovered a relaxing weekend in a holiday home by the water? And do you wish the same for someone else? With a gift voucher from Schreiershoek Recreatie, you can! The voucher can be redeemed for any amount starting from € 20. The recipient can redeem the voucher at any facility. That gives a lot of freedom and your own choice when spending these gift vouchers! Contact us or send an e-mail with your desired amount and the number of gift vouchers. Then we will make sure they are ready for you. Together, let’s make sure even more people enjoy this place!

  Order directly

  captcha

  recreatie woning aan het water

  Gasten over ons

  Regine Kohl
  Regine Kohl
  2023-05-15
  Sehr idyllisch gelegene Ferienwohnung. Super Sauber und gepflegte Zimmer. Kostenfreie Parkplätze .
  Ellen de vos
  Ellen de vos
  2023-04-28
  Wat een mooie week hebben we mogen beleven. We hebben de 1ste dag in het paviljoen gegeten. In 1 woord FANTASTISCH.. We verbleven in het Tinyhouse .. dat was puur genieten. Alles was tiptop in orde . Ook het ontbijt was zeer lekker! Alles wat je nodig hebt om je dag te starten. De omgeving is er ook heel mooi met dat water en de diertjes die we zagen 😉 We hebben al beslist dat we volgend jaar in de lenteperiode sowieso terug gaan komen ! We kijken er nu al terug naar uit! Bedankt en tot weerziens! Ellen De Vos
  lenny van melkebeke
  lenny van melkebeke
  2023-04-28
  Wat een prachtige omgeving en rustig ik was er samen met mijn vriend en een vriendin op vakantie we hebben echt genoten het ontbijt was super vriendelijke mensen wij willen zeker volgend jaar terug komen bedankt voor de fijne vakantie liefs lenny
  Lenny Bos
  Lenny Bos
  2023-04-21
  Wij hadden voor een midweek een huis gehuurd. Als je hier voor de rust komt zit je hier fantastisch. Rust en ruimte, zeer vriendelijke mensen, heel mooi en luxe huis, een pluim voor de mensen die het schoon maken het rook heerlijk toen wij binnen kwamen, en het was hartstikke schoon. Een persoonlijk welkomst briefje lag op tafel. We hebben ook gegeten in het restaurant echt een aanrader. We komen zeker nog een x terug
  Miriam
  Miriam
  2023-04-21
  Hele leuke tiny huisjes op een kleinschalig park
  REISACHTIG Laura
  REISACHTIG Laura
  2023-03-05
  Kleinschalig vakantiepark met verschillende soorten gezellig ingerichte accommodaties. Een zee aan ruimte, plenty activiteiten in de omgeving en op het park. In alle seizoenen is het hier heerlijk relaxen. Ook huisdieren zijn welkom.
  Marjan Van Huizen
  Marjan Van Huizen
  2023-02-12
  Heerlijk gegeten. Gezellige en gemoedelijke sfeer. Leuk het verlichte pad als je s'avonds.
  Een review achterlaten

  Laatste nieuws

  More and more hottubs!

  More and more hottubs!

  Nine vacation homes have their own private hot tub. A wonderful achievement because you can now book your own hot…

  Lees meer
  Autumn Fair 2023

  Autumn Fair 2023

  Sunday, October 29, 2023, the second edition of the Autumn Fair at vacation park de Schreiershoek near Dokkum! It will…

  Lees meer
  Takeover News

  Takeover News

  With effect from 1 May next, The Pavilion will be taken over. Since 2014, The Pavilion was operated by the…

  Lees meer
  Take snacks on board

  Take snacks on board

  We can make it even easier for you. How about bringing delicacies on board with a bottle of good wine…

  Lees meer