Takeover News

With effect from 1 May next, The Pavilion will be taken over. Since 2014, The Pavilion was operated by the owner of the Schreiershoek. Due to the growth of the holiday park, we started looking for a new operator.

Maarten: We want Het Paviljoen to be known as a good restaurant with a good concept, excellent quality and personal attention for all guests. With the growth in the number of holiday homes, we started looking for a suitable candidate who can give Het Paviljoen the attention it deserves. And we have found it. Monika, together with the existing team, will put Het Paviljoen back in the spotlight from 1 May. We are delighted with this collaboration. Together, we will continue to build a high-quality holiday park. “With a brand new concept and in a prime location on the water, opportunities sail past at your feet. We will continue the success of The Pavilion in a familiar concept; tapas, but in a new jacket”, says Monika.

From Thursday 4 next May, the doors will be wide open and you can once again enjoy fresh and local products, processed in our own kitchen. The “straight from our own garden = directly on your plate” philosophy remains, translated into a great tapas concept. Book your table via www.hetpaviljoendokkum.nl, by phone on 0519 72 42 21 or just drop by to see what Monika has made beautiful for it!

We are open Wednesday to Friday from 3pm, and on Saturday and Sunday from 11am.

Of course, until then we will remain open with the current concept and opening hours.

recreatie woning aan het water

Guests about us

Regine Kohl
Regine Kohl
2023-05-15
Sehr idyllisch gelegene Ferienwohnung. Super Sauber und gepflegte Zimmer. Kostenfreie Parkplätze .
Ellen de vos
Ellen de vos
2023-04-28
Wat een mooie week hebben we mogen beleven. We hebben de 1ste dag in het paviljoen gegeten. In 1 woord FANTASTISCH.. We verbleven in het Tinyhouse .. dat was puur genieten. Alles was tiptop in orde . Ook het ontbijt was zeer lekker! Alles wat je nodig hebt om je dag te starten. De omgeving is er ook heel mooi met dat water en de diertjes die we zagen 😉 We hebben al beslist dat we volgend jaar in de lenteperiode sowieso terug gaan komen ! We kijken er nu al terug naar uit! Bedankt en tot weerziens! Ellen De Vos
lenny van melkebeke
lenny van melkebeke
2023-04-28
Wat een prachtige omgeving en rustig ik was er samen met mijn vriend en een vriendin op vakantie we hebben echt genoten het ontbijt was super vriendelijke mensen wij willen zeker volgend jaar terug komen bedankt voor de fijne vakantie liefs lenny
Lenny Bos
Lenny Bos
2023-04-21
Wij hadden voor een midweek een huis gehuurd. Als je hier voor de rust komt zit je hier fantastisch. Rust en ruimte, zeer vriendelijke mensen, heel mooi en luxe huis, een pluim voor de mensen die het schoon maken het rook heerlijk toen wij binnen kwamen, en het was hartstikke schoon. Een persoonlijk welkomst briefje lag op tafel. We hebben ook gegeten in het restaurant echt een aanrader. We komen zeker nog een x terug
Miriam
Miriam
2023-04-21
Hele leuke tiny huisjes op een kleinschalig park
REISACHTIG Laura
REISACHTIG Laura
2023-03-05
Kleinschalig vakantiepark met verschillende soorten gezellig ingerichte accommodaties. Een zee aan ruimte, plenty activiteiten in de omgeving en op het park. In alle seizoenen is het hier heerlijk relaxen. Ook huisdieren zijn welkom.
Marjan Van Huizen
Marjan Van Huizen
2023-02-12
Heerlijk gegeten. Gezellige en gemoedelijke sfeer. Leuk het verlichte pad als je s'avonds.
leave a review

Latest news

More and more hottubs!

More and more hottubs!

Nine vacation homes have their own private hot tub. A wonderful achievement because you can now book your own hot…

Read more
Autumn Fair 2023

Autumn Fair 2023

Sunday, October 29, 2023, the second edition of the Autumn Fair at vacation park de Schreiershoek near Dokkum! It will…

Read more
Takeover News

Takeover News

With effect from 1 May next, The Pavilion will be taken over. Since 2014, The Pavilion was operated by the…

Read more
Take snacks on board

Take snacks on board

We can make it even easier for you. How about bringing delicacies on board with a bottle of good wine…

Read more