Geef een cadeaubon

Je kunt vanaf nu een bon cadeau geven! Ben je enthousiast geraakt door het goede eten en drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een elektrische sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ontdekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kan dat! De bon is naar elk gewenst bedrag in te vullen vanaf € 20,-. De ontvanger mag de bon bij elke faciliteit inleveren. Dat geeft veel vrijheid en eigen keus bij de besteding van deze cadeaubonnen! Neem contact met ons op of stuur een mail met je gewenste bedrag en het aantal cadeaubonnen. Dan zorgen wij dat deze voor je klaar ligt. Laten we samen zorgen dat nog meer mensen van deze plek genieten!  

  Direct bestellen

  captcha

  recreatie woning aan het water

  Gasten over ons

  Regine Kohl
  Regine Kohl
  2023-05-15
  Sehr idyllisch gelegene Ferienwohnung. Super Sauber und gepflegte Zimmer. Kostenfreie Parkplätze .
  Ellen de vos
  Ellen de vos
  2023-04-28
  Wat een mooie week hebben we mogen beleven. We hebben de 1ste dag in het paviljoen gegeten. In 1 woord FANTASTISCH.. We verbleven in het Tinyhouse .. dat was puur genieten. Alles was tiptop in orde . Ook het ontbijt was zeer lekker! Alles wat je nodig hebt om je dag te starten. De omgeving is er ook heel mooi met dat water en de diertjes die we zagen 😉 We hebben al beslist dat we volgend jaar in de lenteperiode sowieso terug gaan komen ! We kijken er nu al terug naar uit! Bedankt en tot weerziens! Ellen De Vos
  lenny van melkebeke
  lenny van melkebeke
  2023-04-28
  Wat een prachtige omgeving en rustig ik was er samen met mijn vriend en een vriendin op vakantie we hebben echt genoten het ontbijt was super vriendelijke mensen wij willen zeker volgend jaar terug komen bedankt voor de fijne vakantie liefs lenny
  Lenny Bos
  Lenny Bos
  2023-04-21
  Wij hadden voor een midweek een huis gehuurd. Als je hier voor de rust komt zit je hier fantastisch. Rust en ruimte, zeer vriendelijke mensen, heel mooi en luxe huis, een pluim voor de mensen die het schoon maken het rook heerlijk toen wij binnen kwamen, en het was hartstikke schoon. Een persoonlijk welkomst briefje lag op tafel. We hebben ook gegeten in het restaurant echt een aanrader. We komen zeker nog een x terug
  Miriam
  Miriam
  2023-04-21
  Hele leuke tiny huisjes op een kleinschalig park
  REISACHTIG Laura
  REISACHTIG Laura
  2023-03-05
  Kleinschalig vakantiepark met verschillende soorten gezellig ingerichte accommodaties. Een zee aan ruimte, plenty activiteiten in de omgeving en op het park. In alle seizoenen is het hier heerlijk relaxen. Ook huisdieren zijn welkom.
  Marjan Van Huizen
  Marjan Van Huizen
  2023-02-12
  Heerlijk gegeten. Gezellige en gemoedelijke sfeer. Leuk het verlichte pad als je s'avonds.
  Een review achterlaten

  Laatste nieuws

  Steeds meer hottubs!

  Steeds meer hottubs!

  Vanaf Pasen hebben negen vakantiehuizen nu een eigen privé hottub. Een heerlijke prestatie want je kan nu bij steeds meerdere…

  Lees meer
  Elektrisch laden vanaf 1 maart

  Elektrisch laden vanaf 1 maart

  Vanaf 01 maart 2024 kun je je elektrische auto op onze parkeerplaats laden met onze eigen laadpaal via een fijne…

  Lees meer
  Herfstfair 2023

  Herfstfair 2023

  Zondag 29 oktober 2023, de tweede editie van de Herfstfair op vakantiepark de Schreiershoek bij Dokkum! Het wordt weer fantastisch….

  Lees meer
  Tofste plek van juli 23!

  Tofste plek van juli 23!

  Op toffeplekken.nl vind je de leukste vakantiebestemming in Nederland waar je viervoeter meer dan welkom is. Begin juli was Marloes…

  Lees meer