fbpx

Geef een cadeaubon

Je kunt vanaf nu een bon cadeau geven! Ben je enthousiast geraakt door het goede eten en drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een elektrische sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ontdekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kan dat! De bon is naar elk gewenst bedrag in te vullen vanaf € 20,-. De ontvanger mag de bon bij elke faciliteit inleveren. Dat geeft veel vrijheid en eigen keus bij de besteding van deze cadeaubonnen! Neem contact met ons op of stuur een mail met je gewenste bedrag en het aantal cadeaubonnen. Dan zorgen wij dat deze voor je klaar ligt. Laten we samen zorgen dat nog meer mensen van deze plek genieten!  

  Direct bestellen

  captcha

  Gasten over ons

  Laatste nieuws

  Overname Nieuws

  Overname Nieuws

  Met ingang van 1 mei a.s. wordt Het Paviljoen overgenomen. Sinds 2014 werd Het Paviljoen bestierd door de eigenaar van…

  Lees meer
  Ontdek de omgeving

  Ontdek de omgeving

  We hebben de pagina over onze omgeving opnieuw ingericht! Via handige knoppen vind je de leukste uitstapjes. Er is namelijk…

  Lees meer
  Onze favoriete vaarroutes

  Onze favoriete vaarroutes

  Onze favoriete vaarroutes zijn in kaart gebracht! Tijdens je verblijf op Vakantiepark Schreiershoek of in Het Paviljoen zie je af…

  Lees meer
  Geef een cadeaubon

  Geef een cadeaubon

  Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

  Lees meer