fbpx

Overname Nieuws

Met ingang van 1 mei a.s. wordt Het Paviljoen overgenomen. Sinds 2014 werd Het Paviljoen bestierd door de eigenaar van de Schreiershoek. Door de groei van het vakantiepark zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe exploitant.

Maarten: Wij willen dat Het Paviljoen bekend staat als een goed restaurant met een goed concept, uitstekende kwaliteit en persoonlijke aandacht voor alle gasten. Door de groei van het aantal vakantiehuizen zijn we op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat die Het Paviljoen de aandacht kan geven die het verdient. En die hebben we gevonden. Monika gaat samen met het bestaande team vanaf 1 mei Het Paviljoen opnieuw in de schijnwerpers zetten. We zijn enorm blij met deze samenwerking. Samen bouwen we verder aan een kwalitatief hoogstaand vakantiepark. “Met een hagelnieuw concept en op een toplocatie aan het water, varen de kansen voor je voeten langs. Het succes van Het Paviljoen gaan we voortzetten in een vertrouwd concept; tapas, maar dan in een nieuw jasje’’, aldus Monika.

Vanaf donderdag 4 a.s. mei staan de deuren wagenwijd open en kun je wederom genieten van verse en lokale producten, verwerkt in eigen keuken. De “rechtstreeks uit eigen tuin = direct op je bord’’ filosofie blijft bestaan, vertaald naar een geweldig tapas concept. Reserveer je tafel via www.hetpaviljoendokkum.nl, telefonisch op 0519 72 42 21 of kom gewoon gezellig langs om te kijken wat Monika ervoor prachtigs van gemaakt heeft!

Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag vanaf 15.00 uur, en op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. 

Uiteraard blijven we tot die tijd open met het huidige concept en openingstijden.

Gasten over ons

Laatste nieuws

Overname Nieuws

Overname Nieuws

Met ingang van 1 mei a.s. wordt Het Paviljoen overgenomen. Sinds 2014 werd Het Paviljoen bestierd door de eigenaar van…

Lees meer
Ontdek de omgeving

Ontdek de omgeving

We hebben de pagina over onze omgeving opnieuw ingericht! Via handige knoppen vind je de leukste uitstapjes. Er is namelijk…

Lees meer
Onze favoriete vaarroutes

Onze favoriete vaarroutes

Onze favoriete vaarroutes zijn in kaart gebracht! Tijdens je verblijf op Vakantiepark Schreiershoek of in Het Paviljoen zie je af…

Lees meer
Geef een cadeaubon

Geef een cadeaubon

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

Lees meer