Overname Nieuws

Met ingang van 1 mei a.s. wordt Het Paviljoen overgenomen. Sinds 2014 werd Het Paviljoen bestierd door de eigenaar van de Schreiershoek. Door de groei van het vakantiepark zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe exploitant.

Maarten: Wij willen dat Het Paviljoen bekend staat als een goed restaurant met een goed concept, uitstekende kwaliteit en persoonlijke aandacht voor alle gasten. Door de groei van het aantal vakantiehuizen zijn we op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat die Het Paviljoen de aandacht kan geven die het verdient. En die hebben we gevonden. Monika gaat samen met het bestaande team vanaf 1 mei Het Paviljoen opnieuw in de schijnwerpers zetten. We zijn enorm blij met deze samenwerking. Samen bouwen we verder aan een kwalitatief hoogstaand vakantiepark. “Met een hagelnieuw concept en op een toplocatie aan het water, varen de kansen voor je voeten langs. Het succes van Het Paviljoen gaan we voortzetten in een vertrouwd concept; tapas, maar dan in een nieuw jasje’’, aldus Monika.

Vanaf donderdag 4 a.s. mei staan de deuren wagenwijd open en kun je wederom genieten van verse en lokale producten, verwerkt in eigen keuken. De “rechtstreeks uit eigen tuin = direct op je bord’’ filosofie blijft bestaan, vertaald naar een geweldig tapas concept. Reserveer je tafel via www.hetpaviljoendokkum.nl, telefonisch op 0519 72 42 21 of kom gewoon gezellig langs om te kijken wat Monika ervoor prachtigs van gemaakt heeft!

Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag vanaf 15.00 uur, en op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. 

Uiteraard blijven we tot die tijd open met het huidige concept en openingstijden.

recreatie woning aan het water

Gasten over ons

Regine Kohl
Regine Kohl
2023-05-15
Sehr idyllisch gelegene Ferienwohnung. Super Sauber und gepflegte Zimmer. Kostenfreie Parkplätze .
Ellen de vos
Ellen de vos
2023-04-28
Wat een mooie week hebben we mogen beleven. We hebben de 1ste dag in het paviljoen gegeten. In 1 woord FANTASTISCH.. We verbleven in het Tinyhouse .. dat was puur genieten. Alles was tiptop in orde . Ook het ontbijt was zeer lekker! Alles wat je nodig hebt om je dag te starten. De omgeving is er ook heel mooi met dat water en de diertjes die we zagen 😉 We hebben al beslist dat we volgend jaar in de lenteperiode sowieso terug gaan komen ! We kijken er nu al terug naar uit! Bedankt en tot weerziens! Ellen De Vos
lenny van melkebeke
lenny van melkebeke
2023-04-28
Wat een prachtige omgeving en rustig ik was er samen met mijn vriend en een vriendin op vakantie we hebben echt genoten het ontbijt was super vriendelijke mensen wij willen zeker volgend jaar terug komen bedankt voor de fijne vakantie liefs lenny
Lenny Bos
Lenny Bos
2023-04-21
Wij hadden voor een midweek een huis gehuurd. Als je hier voor de rust komt zit je hier fantastisch. Rust en ruimte, zeer vriendelijke mensen, heel mooi en luxe huis, een pluim voor de mensen die het schoon maken het rook heerlijk toen wij binnen kwamen, en het was hartstikke schoon. Een persoonlijk welkomst briefje lag op tafel. We hebben ook gegeten in het restaurant echt een aanrader. We komen zeker nog een x terug
Miriam
Miriam
2023-04-21
Hele leuke tiny huisjes op een kleinschalig park
REISACHTIG Laura
REISACHTIG Laura
2023-03-05
Kleinschalig vakantiepark met verschillende soorten gezellig ingerichte accommodaties. Een zee aan ruimte, plenty activiteiten in de omgeving en op het park. In alle seizoenen is het hier heerlijk relaxen. Ook huisdieren zijn welkom.
Marjan Van Huizen
Marjan Van Huizen
2023-02-12
Heerlijk gegeten. Gezellige en gemoedelijke sfeer. Leuk het verlichte pad als je s'avonds.
Een review achterlaten

Laatste nieuws

Steeds meer hottubs!

Steeds meer hottubs!

Vanaf Pasen hebben negen vakantiehuizen nu een eigen privé hottub. Een heerlijke prestatie want je kan nu bij steeds meerdere…

Lees meer
Elektrisch laden vanaf 1 maart

Elektrisch laden vanaf 1 maart

Vanaf 01 maart 2024 kun je je elektrische auto op onze parkeerplaats laden met onze eigen laadpaal via een fijne…

Lees meer
Herfstfair 2023

Herfstfair 2023

Zondag 29 oktober 2023, de tweede editie van de Herfstfair op vakantiepark de Schreiershoek bij Dokkum! Het wordt weer fantastisch….

Lees meer
Tofste plek van juli 23!

Tofste plek van juli 23!

Op toffeplekken.nl vind je de leukste vakantiebestemming in Nederland waar je viervoeter meer dan welkom is. Begin juli was Marloes…

Lees meer