fbpx

Een unieke groepslocatie

Het Paviljoen ligt op een bijzondere plek, aan het Dokkumer Grootdiep op steenworp afstand van Dokkum. Hier hebben we de ruimte en vrijheid, een perfecte locatie om met een klein of groot gezelschap samen te komen. Van verjaardagen tot bruiloften en van personeelsfeesten tot zakelijke bijeenkomsten. Met rondvaart door historische stad Dokkum? 

Stel met onderstaand formulier je eigen feest of bijeenkomst samen. Hierdoor krijg jij een goed beeld van onze mogelijkheden, zodat wij snel een passende en vrijblijvende offerte voor je kunnen maken. Mocht het passen, dan drinken we graag met jou een kop koffie of thee. We bespreken dan al je wensen en ideeën voor een onvergetelijke dag. Onze gastvrouw Ellen verwelkomt je graag om je erover te vertellen.

  Contactgegevens

  Datum

  Aantal gasten

  Reden

  Wat is je idee (meerdere opties)

  Laatste nieuws

  Pasen met de kids!

  Pasen met de kids!

  Op zondag 9 april is het weer zover. Zoals elk jaar organiseren we paaseieren zoeken met de kids, en daar…

  Lees meer
  Herfstfair groot succes!

  Herfstfair groot succes!

  Op zondag 30 oktober organiseerde de Schreiershoek hun eerste Herfstfair. Een dag vol kramen van lokale ondernemers, eten&drinken en muziek….

  Lees meer
  Bestel je kerstdiner-box!

  Bestel je kerstdiner-box!

  Dit jaar doen we het anders, dit jaar kun je thuis uit eten met de kerstdiner box. Voor maar €…

  Lees meer
  Onze filosofie.

  Onze filosofie.

  Eerlijk en vers dineren. Een kleinschalig restaurant op een toplocatie aan het water met eigen moestuin. Het moet een beleving…

  Lees meer