Organiseer je feest

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag

Het Paviljoen ligt op een bijzondere plek, aan het Dokkumer Grootdiep en op steenworp afstand van Dokkum. Ruimte en vrijheid, een perfecte locatie om iets te vieren. Van verjaardagen tot bruiloften en van personeelsfeesten naar zakelijke bijeenkomsten. Met of zonder rondvaart door historische stad Dokkum? 

Stel hier je eigen feest of bijeenkomst samen. Hierdoor krijg jij een goed beeld van onze mogelijkheden en jouw feest, zodat kunnen wij snel een passende en vrijblijvende offerte voor je kunnen maken. Mocht het passen, dan drinken we graag met jou een kop koffie of thee. We bespreken dan al je wensen en ideeën voor een onvergetelijke dag. 

  Contactgegevens

  Datum

  Aantal gasten

  Reden

  Wat is je idee (meerder opties)

  captcha
  Nieuwe omgeving online!

  Nieuwe omgeving online!

  Jouw omgeving op vakantie Er is hier zoveel te beleven, in het N-O van Fryslan, van Dokkum tot de Wadden, het is avontuur en natuur voor iedereen! Bekijk de omgeving online via onderstaande knop, heb je suggesties zodat bezoekers nog beter kunnen genieten van de omgeving? Laat het ons weten!

  Lees verder
  Vaarroutes Noord Oost Friesland

  Vaarroutes Noord Oost Friesland

  Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt?

  Lees verder
  Cadeaubonnen

  Cadeaubonnen

  Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

  Lees verder

  Volg ons op