Boten

Schreiershoek Recreatie staat bekend om haar verhuurpunt voor kano’s, boten en sloepen. Al meerdere jaren vertrekken vanaf deze plek een hoop vaartuigen richting Dokkum, maar ook naar het Lauwersmeer, Kollum of Leeuwarden.

Een kano, boot of sloep huren is dan ook een van de meest relaxte activiteiten. Het is nu eenmaal goed sturen, kijken en bovenal, genieten van gezellige drukte of rust en ruimte om je heen.

Vanaf het water is alles anders, en ziet alles er ook anders uit. Kom je bijvoorbeeld Dokkum invaren, dan wordt de eeuwen oude Bonifatius stad als een panoramafoto voor je afgebeeld, alleen dan,; levensecht.

We hebben meerdere mogelijkheden, van een motorboot tot luxe en relaxte sloepen tot aan 1 en 2 persoons kano’s.

Te reserveren vanaf 15 april 2021.

Boten

Wist je dat we sinds een paar jaar elektrische sloepen voor jou in de verhuur hebben? 100% duurzaam. Vaar je hiermee de haven uit, dan ben je goed bezig voor onze planeet!

Reserveren
 • Dichtbij Dokkum
 • Voor jong en oud
 • Elektrische sloepen
 • Dichtbij Lauwersmeer
 • Bij Het Paviljoen
 • Op het vakantiepark
Meer mogelijkheden Reserveren
Boten

Prijzen boten

 
 Motorboot (max.5pers.)Kano/Kajak (1/2 pers).Elektrische sloep 6pers (pura vida) of 8pers (duwsteven)
1 uur20,-8,- / 12,-
2 uren35,-15,- / 20,-80,-
Dagdeel (4 uren)50,-27,- / 35,-160,-
Dag (09:00 – 18:00)90,-45,- / 65,-240,-
Weekend(vrij – maa)250,-75,- / 100,-
Week445,-199,- / 250,-
2 of 3 dagen480,-
4 of 5 dagen670,-
6 of 7 dagen960,-

Elektrische sloepen kunt u boeken via Boek hier eenvoudig je elektrische sloep Dagdeel verhuur betekent 4 klokuren. Deze kan geboekt worden van 10.00 – 14.00 uur of van 14.30 tot 18.30 uur. Vaar in de ochtend weg of in de middag. Avonds een tafeltje in Het Paviljoen? Weekend verhuur is ook echt een weekend. U heeft uw motorboot of sloep ter beschikking vanaf vrijdags 10.00 uur. U levert de boot volgetankt en schoon weer in op de maandag voor 10.00 uur. Week verhuur is vrijheid. Wist je dat je ook boodschappen kunt doen via het water in Dokkum? Week verhuur kan van maandag op maandag en van vrijdag op vrijdag. U heeft de motorboot of sloep ter beschikking vanaf 10.00 uur, inleveren de week erop voor 10.00 uur. De hele week een eigen boot voor de deur!

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Vaarroutes Noord Oost Friesland

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt?

Lees verder
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

Lees verder
Lekker voor aan boord?

Lekker voor aan boord?

Het huren van een vaartuig bij de Schreiershoek is zo geregeld en gemakkelijk via mail of telefoon. We kunnen het nog makkelijker voor je maken. Wat dacht je van lekkernijen mee aan boord met een fles goede wijn of frisje? Bij een reservering zorgen wij ervoor dat jouw gereserveerde vaartuig netjes en schoon voor je klaar ligt! Wist je dat? Wanneer je lekker blijft eten in Het Paviljoen na het varen je een leuke korting oplevert van 5% op je rekening? Zelfs…

Lees verder

  Neem contact met ons op

  Direct een boot reserveren?

  captcha

  Volg ons op