• Wij gaan voor duurzaam

  • Wij gaan voor duurzaam

  • Wij gaan voor duurzaam

Duurzaam

Schreiershoek Recreatie richt zich op de toekomst; duurzaamheid. Bestaande vakantiehuizen worden langzaam overgezet op duurzame energie en worden gasaansluitingen steeds minder gezien. De vakantiehuizen aan het water hebben al een aantal zonnepanelen voor het terugwinnen van energie. 
 

"De nieuwe ontwikkeling van de Schreiershoek wordt volledig duurzaam uitgevoerd"

 

Duurzaam is de toekomst. Met deze Tiny Houses denken we vooruit. 
Opgebouwd uit duurzaam FSC hout, milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. We gebruiken hemelwater voor het doorspoelen van de toilet. Want waarom zouden we hiervoor drinkwater gebruiken? 
Het grijze water komt terecht in een IBA systeem. Biologische afbreekbaar zuiveringssysteem. IBA staat voor Individuele Behandeling van Afvalwater. Schreiershoek Recreatie is hierdoor onafhankelijk van de gemeentelijke riolering en heeft haar eigen zuivering. 
 

De zon is een zeer belangrijke kracht van dit huis. Hierdoor wordt 80%  van het warme water en stroom geproduceerd. In de zomer is de zon de verwarming. Door de glasgevel op het Zuiden zorgt dit voor genoeg warmte in huis. De pelletkachel die alleen nodig zal zijn in de koude maanden wordt gevoed door geperst resthout uit duurzame bossen. 
De maandelijkse kosten voor stroom en water is hierdoor ook nihil en uiterst goed voor onze planeet. 
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras ·
eindeloos genieten ·
Lunch ·
Bruiloft ·
Verjaardagfeest ·
Bedrijfsfeest ·
Lounge ·
Terras