Rondvaarten door Dokkum

Maak een rondvaart door Dokkum!
Schreiershoek rondvaarten biedt je de mogelijkheid helemaal tot rust te komen op het water van Dokkum en omstreken.

De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Van een korte rondvaart onder begeleiding van een van onze ervaren schippers tot een hele middag en avond met verse hapjes en drankjes in een van onze rondvaartboten. Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van tot in de puntjes perfecte rondvaarten, kunnen we je altijd een passend aanbod doen. Genieten op het water. Gewoon in Dokkum!

De reguliere rondvaartboot vertrekt op dinsdag, donderdag en zaterdag om 14.00 uur vanaf het Museum in Dokkum. Alvast een goede vaart gewenst. 

Wij varen door de stad Dokkum van 15 april t/m 30 oktober.

Nacht van de Nacht 2021

Vaar mee in de Dockumer praam voor de laatste tocht van het jaar; de Nacht van de Nacht. Deze activiteit is door heel Nederland opgezet om mensen bewust te maken dat onnodig licht laten branden niet goed is voor de natuur, mens en dier. In de Nacht van de Nacht varen we een stukje uit Dokkum om de nacht zonder licht te kunnen bewonderen. Uiteraard hopen we op een heldere sterrenavond.

Waar en wanneer?

De Dockumer praam vaart vanaf Het Paviljoen op de tijden;

  • 20:00 – 21:00 uur
  • 21:00 – 22:00 uur
  • 22:00 – 23:00 uur

Combineer deze tocht met vooraf een diner in Het Paviljoen en ontvang maar liefst 10% korting op je rekening! Meld je aan via onderstaand contact formulier. Bij te weinig animo wordt je tijdig op de hoogte gebracht.

Zien we je 30 oktober bij Het Paviljoen?

Vakantiehuizen

Tickets boeken!

Hier kun je gemakkelijk online je tickets boeken voor een reguliere rondvaart door en om Dokkum! 

Reserveren
Vakantiehuizen
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je enthousiast geraakt door het goede eten&drinken van Het Paviljoen, ben je eens heerlijk weggeweest in een (elektrische)sloep of heb je een ontspannen weekend in een vakantiehuis aan het water ondekt? En gun je dit een ander ook? Met een cadeaubon van Schreiershoek Recreatie kun je dit ook aan een ander geven. Naar elk gewenst bedrag in te vullen. De persoon die dit van jou mag ontvangen mag de bon bij elke faciliteit inleveren…

Lees verder
Verken de omgeving

Verken de omgeving

Als je een historische stad wilt beleven dan is Dokkum echt een bestemming voor jou. Op zijn Fries ‘smûk’, mooi, verzorgd en niet te groot. De bolwerken, de Admiraliteit, de grachten met haar prachtige panden, de Bonifatiuskapel, de IJsfontein, het hotel dat in 1584 haar eerste gasten ontving en de gezelligheid van de winkelstraatjes, terrasjes en bierbrouwerijen…

Lees verder

    Neem contact met ons op

    captcha

    Volg ons op