fbpx

Onze filosofie.

Eerlijk en vers dineren.

Een kleinschalig restaurant op een toplocatie aan het water met eigen moestuin. Het moet een beleving voor je zijn! De combinatie van groente en fruit uit eigen tuin met een geweldig uitzicht en persoonlijke aandacht. We plukken vers uit de tuin en halen zoveel mogelijk producten uit eigen streek.
Van eigen bodem rechtstreeks op je bord. Doe alsof je thuis bent.
Welkom bij Het Paviljoen.

Lokaal en het seizoen.

Je mag er 100% vanuit gaan dat alle ingredi├źnten op de menukaart met aandacht zijn geselecteerd. Onze gastvrije brigade gaat wekelijks op pad voor verse vis van de afslag, kazen, brood en fruit uit de streek, vlees uit de regio en bieren van de Brouwerijen uit Dokkum. Doordat we elk seizoen het menu vernieuwen serveren we jou alleen gerechten met een juiste beschikbaarheid.

De Tuin.

Door zo puur en vers mogelijk te kunnen koken halen we onze groente en kruiden uit eigen moestuin. Hier halen we zoveel mogelijk onze inspiratie en producten uit en kijken we bewust naar de beschikbaarheid. Want wie wil oogsten moet eerst zaaien.

Reserveer je tafel.

Ben je gelijk enthousiast? Reserveer een tafel via reserveren pop-up.

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media