Onze filosofie.

Eerlijk en vers dineren.

Een kleinschalig restaurant op een toplocatie aan het water met eigen moestuin. Het moet een beleving voor je zijn! De combinatie van groente en fruit uit eigen tuin met een geweldig uitzicht en persoonlijke aandacht. We plukken vers uit de tuin en halen zoveel mogelijk producten uit eigen streek.
Van eigen bodem rechtstreeks op je bord. Doe alsof je thuis bent.
Welkom bij Het Paviljoen.

Lokaal en het seizoen.

Je mag er 100% vanuit gaan dat alle ingrediënten op de menukaart met aandacht zijn geselecteerd. Onze gastvrije brigade gaat wekelijks op pad voor verse vis van de afslag, kazen, brood en fruit uit de streek, vlees uit de regio en bieren van de Brouwerijen uit Dokkum. Doordat we elk seizoen het menu vernieuwen serveren we jou alleen gerechten met een juiste beschikbaarheid.

De Tuin.

Door zo puur en vers mogelijk te kunnen koken halen we onze groente en kruiden uit eigen moestuin. Hier halen we zoveel mogelijk onze inspiratie en producten uit en kijken we bewust naar de beschikbaarheid. Want wie wil oogsten moet eerst zaaien.

Reserveer je tafel.

Ben je gelijk enthousiast? Reserveer een tafel via reserveren pop-up.

Guests about us

Regine Kohl
Regine Kohl
2023-05-15
Sehr idyllisch gelegene Ferienwohnung. Super Sauber und gepflegte Zimmer. Kostenfreie Parkplätze .
Ellen de vos
Ellen de vos
2023-04-28
Wat een mooie week hebben we mogen beleven. We hebben de 1ste dag in het paviljoen gegeten. In 1 woord FANTASTISCH.. We verbleven in het Tinyhouse .. dat was puur genieten. Alles was tiptop in orde . Ook het ontbijt was zeer lekker! Alles wat je nodig hebt om je dag te starten. De omgeving is er ook heel mooi met dat water en de diertjes die we zagen 😉 We hebben al beslist dat we volgend jaar in de lenteperiode sowieso terug gaan komen ! We kijken er nu al terug naar uit! Bedankt en tot weerziens! Ellen De Vos
lenny van melkebeke
lenny van melkebeke
2023-04-28
Wat een prachtige omgeving en rustig ik was er samen met mijn vriend en een vriendin op vakantie we hebben echt genoten het ontbijt was super vriendelijke mensen wij willen zeker volgend jaar terug komen bedankt voor de fijne vakantie liefs lenny
Lenny Bos
Lenny Bos
2023-04-21
Wij hadden voor een midweek een huis gehuurd. Als je hier voor de rust komt zit je hier fantastisch. Rust en ruimte, zeer vriendelijke mensen, heel mooi en luxe huis, een pluim voor de mensen die het schoon maken het rook heerlijk toen wij binnen kwamen, en het was hartstikke schoon. Een persoonlijk welkomst briefje lag op tafel. We hebben ook gegeten in het restaurant echt een aanrader. We komen zeker nog een x terug
Miriam
Miriam
2023-04-21
Hele leuke tiny huisjes op een kleinschalig park
REISACHTIG Laura
REISACHTIG Laura
2023-03-05
Kleinschalig vakantiepark met verschillende soorten gezellig ingerichte accommodaties. Een zee aan ruimte, plenty activiteiten in de omgeving en op het park. In alle seizoenen is het hier heerlijk relaxen. Ook huisdieren zijn welkom.
Marjan Van Huizen
Marjan Van Huizen
2023-02-12
Heerlijk gegeten. Gezellige en gemoedelijke sfeer. Leuk het verlichte pad als je s'avonds.
leave a review

Latest news

Autumn Fair 2023

Autumn Fair 2023

Sunday, October 29, 2023, the second edition of the Autumn Fair at vacation park de Schreiershoek near Dokkum! It will…

Read more
Takeover News

Takeover News

With effect from 1 May next, The Pavilion will be taken over. Since 2014, The Pavilion was operated by the…

Read more
Take snacks on board

Take snacks on board

We can make it even easier for you. How about bringing delicacies on board with a bottle of good wine…

Read more
Give a gift voucher

Give a gift voucher

You can give a voucher as a gift from now on! Have you become enthusiastic about the good food and…

Read more