fbpx

Restaurant het Paviljoen

Eerlijk en vers dineren.

Je kan voor een nette prijs eerlijk dineren in Het Paviljoen, je kan kiezen voor enkel een hoofdgerecht of special, 2, 3 of 4 gangen naar keuze voor een aantrekkelijke prijs. Met het oog op verandering in de horeca en gast gaan we ons focussen op trendy, gezond, minimalisme en eerlijk eten.

”Lokaal en het seizoen”

Je mag er 100% vanuit gaan dat alle ingrediënten op de menukaart met aandacht zijn geselecteerd. Onze gastvrije brigade gaat namelijk wekelijks op pad voor verse vis van de afslag, kazen, brood en fruit van de markt, vlees uit de regio en bieren van de Brouwerijen uit Dokkum. Doordat we elke maand het menu vernieuwen serveren we jou alleen gerechten met een goede beschikbaarheid!

”De Tuin”

Door zo puur en vers mogelijk te kunnen koken halen we onze groente uit eigen moestuin. Hier halen we zoveel mogelijk onze inspiratie en producten uit en kijken we bewust naar de beschikbaarheid. Hierdoor kunnen we jou als gast laten genieten van echt en puur eten uit de omgeving en van eigen bodem!

Reserveer je tafel en houdt ons in de gaten!

Houdt deze pagina goed in gaten, je socials of onze nieuwsbrief. Ben je gelijk enthousiast? Reserveer alvast via het reservering pop-up.

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media